Birou in interiorul Aeroportului Bacau

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Top destinatii de iarna in Romania

Vacanta la Balea Lac si Hotelul de Gheata

Hotelul este un mare iglu construit din cuburi de gheata din lacul Balea, ceea ce reprezinta o operatiune foarte dificila. Prima incapere este restaurantul a carui mobilier este desigur din gheata.Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac are 15 camere, fiecare dintre camere are in fata un paznic din gheata si mobilier sculptat in gheata.

Paturile sunt acoperite de paturi groase, blanuri si perne. Este o adevarata experienta pentru toti cei care ajung aici. Ceea ce mai puteti vizita aici este Biserica de Gheata unde daca aveti noroc veti putea lua parte si la o slujba.

In general, hotelul este rezervat în totalitate pentru Crăciun şi Revelion, iar oaspeţii sunt turişti străini. Prețul pentru o noapte de cazare este in jur de 100 de euro.

Cu toate acestea, construcţia de gheaţă poate fi vizitată și de turiștii care nu și-au făcut rezervare. Biletul costă 15 lei pentru adulţi și 10 lei pentru copii.

Vacanta la Slanic Moldova

Slănic-Moldova te va surprinde nu doar cu izvoarele sale de ape carbonate și sulfuroase ce au fost descoperite in 1801, ci și cu panorame superbe și cel mai ozonat aer din România.

De-a lungul timpului, calitățile acestor izvoare au fost confirmate de diferite instituții din străinătate fiind comparate cu apele minerale de la Vichy, Aix-le-Bains sau Karlovy Vary.

Slănic-Moldova se află la 80 de kilometri de Bacău și pentru a ajunge acolo trebuie să-ți iei ca punct de reper orașul Onești.

Mai mult, stațiunea Slănic-Moldova are un climat de salină, fiind situată nu departe de Târgu Ocna. De asemenea, iubitorii de drumeții pot explora cheile și cascada Slănicului, de-a lungul traseului ”300 de scări”, unde vor putea admira peisaje sălbatice de o frumusețe rară.

Vacanta la Castelul Bran

Castelul Bran este celebru si peste hotare datorita renumitului personaj Dracula. Este unul dintre cele mai frumoase castele din Romania putand fi vizitat si iarna. In ceea ce privesc distractiile in mini parcul de distractii din Bran exista un patinoar plus partia de ski de la Zanoaga aflata la o distanta de 3km de Bran.

Este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania, un loc minunat, chiar in inima muntiilor. Astfel, nu este de mirare ca acesta este unul dintre locatiile preferate pentru vacanta de 1 Decembrie care se apropie, turistii fiind mereu suprinsi de frumusetea de aici, impreuna cu tot felul de trasee excelente pe care le pot explora.

Vacanta la Baile Felix

Baile Felix este o alegere excelenta pentru cei care-si doresc o vacanta de 1 Decembrie cat se poate de relaxanta.

Lacul cu nuferi este cea mai cunoscută atracţie turistică a staţiunii Băile Felix. Acesta este un obiectiv turistic unic în Europa, datorită faptului că dezvoltarea nuferilor aici este un total mister. Se presupune că seminţele acestor flori au fost aduse la Băile Felix de turci sau de păsările călătoare.

Staţiunea Băile Felix este dominată de ştrandurile termale, în care este colectată apa şi folosită pentru proprietăţile sale curative excelente atât în tratarea diverselor afecţiuni, cât şi în recuperarea post-traumatică.

Pentru cei pasionaţi de drumeţii montane, Dealul Şomleu este o destinaţie ideală.

Vacanta la Predeal

Predealul este orașul situat la cea mai mare altitudine din Romania!

Esti indragostit de munte? Atunci trebuie neaparat sa profiti de vacanta si sa petreci un sejur excelent la Predeal. Aici exista nu mai putin de opt partii de schi, numai bune pentru pasionatii de sporturi de iarna. Desigur, cei care nu vor sa-si etaleze talentul pe partii pot sa se bucure de plimbari pe trase (cu sau fara ATV-uri) de relaxare si de aerul curat de munte.

Vacanta la Brasov

Unul dintre cele mai frumoase orase din tara si, desigur, una dintre cele mai populare destinatii turistce din Romania este orasul Brasov.

Aici o sa gasesti o multime de atractii turistice excelente precum frumosul Centru Istoric, Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Bastionul Tesatorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Turnul Negru si nu numai. De asemenea, aici te asteapta restaurante cu preparate delicioase, cafenele primitoare si nu numai.

Poiana Brasov este o locatie ideala pentru a fi vizitata pe parcursul iernii, dispunand de  12 partii de schii, cu diferite grade de dificultate. Peisajul este unul magnific mai ales in timpul iernii.

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro