Birou in interiorul Aeroportului Bacau

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Sărbători alături de cei dragi

Nimic nu poate fi mai frumos decât să-ți petreci clipele alături de familie, de prieteni și să-i simți aproape pe cei dragi. În perioada Sărbătorilor de iarnă, atunci când Crăciunul bate la ușă, aceste sentimente se amplifică iar clipele frumoase petrecute alături de ei în anii ce-au trecut te fac să simți mult mai intens și să-ți dorești să-i ai în preajmă în această perioadă a anului. Distanța și nevoia de venituri suplimentare nu trebuie să fie o piedică. Nimic nu trebuie să te împiedice să vii acasă de Sărbători, să-ți vezi familia, să împodobiți bradul împreună sau să le oferi clipe de neuitat prin simpla ta prezență în jurul lor.

Majoritatea celor plecați la muncă în străinătate aleg să își sărbătorească concediul în sânul familiei și iau astfel calea cea mai rapidă sau cea mai convenabilă spre casă. Unii aleg să vină cu mașina, chiar dacă miile de kilometri îi despart de familie, doar pentru a petrece câteva zile sau săptămâni alături de cei dragi. Alții aleg să vină cu avionul și își cumpără din timp bilete pentru a fi alături de familie. Indiferent de opțiune, sentimentul de a ajunge acasă în perioada Sărbătorilor de iarnă este același, și doar cei care trec prin asta știu exact despre ce este vorba.

Pentru cei care aleg să vină cu avionul în România, Daleo Rent a Car Bacău pune la dispoziție mașini de închiriat direct din Aeroport, simplu și fără bătăi de cap. Autoturisme noi sau aproape noi, dar în perfectă stare de funcționare și cu toate opțiunile disponibile: asigurare RCA, asigurare CASCO, ro-vignetă, GPS, scaun pentru copil și asistență rutieră 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, confort și siguranță. În incinta Aeroportului Internațional Bacău, la Aeroportul din Iași sau din Suceava, ai pregătită mașina de închiriat pe care ți-o dorești sau de care ai nevoie în perioada Sărbătorilor. Tot ce trebuie să faci este să rezervi online, pe site www.daleo.ro  sau telefonic la nr 0740 515 665 și să te gândești la familia ta și la prietenii pe care-i vei întâlni de Crăciun. Serviciile de rezervare sunt disponibile NON-STOP și fără taxă de aeroport.

Cea mai frumoasă perioadă a anului a început deja. Familia îți simte lipsa și te așteaptă să ajungi în țară pentru a petrece Crăciunul împreună. Indiferent cu ce alegi să ajungi în țară, ai grijă la drum, ai grijă de bagaje, mai ales dacă aduci cadouri cu această ocazie. Gândește-te la cât de mult își doresc ei să te aibă aproape de Sărbători, să le aduci cadouri și să te îmbrățișeze. Gândește-te la zâmbetul de pe fața lor, la bucuria enormă pe care le-o oferi atunci când te văd după atâta timp. Gândește-te la familia ta! Vino acasă de Sărbători și petrece clipe minunate alături de ei!

“Crăciun Fericit!”

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro