Birou in interiorul Aeroportului Bacau

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Pretul carburantilor este in scadere

In ultima perioada am sesizat cu totii ca pretul motorinei si al benzinei a scazut destul de mult. Scaderea s-a simtit mai ales in prima jumatate a lunii ianuarie, iar principalul motiv a fost eliminarea accizei de 7 eurocenti pe litru, dar si scaderea cotei de TVA de la 20 la 19%. Un litru de carburant, fie ca este vorba de benzina sau de motorina a ajuns astfel sa coste mai putin de 5 lei si asta nu face decat sa bucure pe toata lumea. Diferentele se simt acum si in buzunarul romanilor, pretul carburantului ajungand astazi la cote mici, poate printre cele mai mici din Europa.

Desigur, este loc si de mai bine si speram in continuare ca astfel de vesti sa ne bucure in continuare. Ieftinirea carburantilor atrage si preturi mai mici practicate de transportatori, lucru ce va duce inevitabil la costuri de aprovizionare reduse si implicit ieftinirea alimentelor sau produselor.

Pretul mediu al motorinei la pompa nu este insa cel mai mic din ultimii ani (conform datelor PETROM). Cel mai mic pret din ultimii 2 ani a fost la jumatatea anului trecut, cand valoarea medie era de 4,26 lei / litrul de motorina in statiile de carburanti PETROM din toata tara. PETROM este compania cu cea mai dezvoltata retea de statii de carburanti din Romania. Graficul urmator prezinta evolutia pretului mediu al motorinei in statiile PETROM, in ultimii 2 ani (2015-2017).

 

VARIATII PRET MEDIU MOTORINA PETROM 2015-2017

VARIATII PRET MEDIU MOTORINA PETROM 2015-2017

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro