Birou in interiorul Aeroportului Bacau - MARTIE8 (cod cupon reducere valabil pana la 10.03.2021)

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

  1. Informații generale

Daleo Rent  Srl, cu sediul în localitatea Bacau, Calea Republicii, nr.21B, jud. Bacau, Romania, colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile ulterioare) si ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Datele sunt colectate prin mijloace automatizate si manuale si sunt destinate  derularii contractelor  incheiate pentru  serviciile pe care Daleo Rent SRL le presteaza.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.daleorentbacau.ro

 

  1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 Dacă sunteți client sau potential client, Daleo Rent Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, numar  telefon, adresa de e-mail, adresa postala, data nasterii, alte date specifice precum  carte de identitate/pasaport si permis de conducere, acestea fiind necesare pentru intocmirea contractului de inchiriere masina.

 III. Scopul colectarii si  prelucrării datelor personale

Dacă sunteți client sau potential client, Daleo Rent  Srl prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

-pentru efectuarea si gestionarea rezervarii masinii si apoi pentru intormirea si derularea  contractului dintre dumneavoastră şi Daleo Rent Srl, comenzi plasate pe site www.daleorentbacau.ro .

Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea contratului de inchiriere masina. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării contractului dintre dumneavoastră și Daleo Rent  Srl.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul finalizarii completarii formularului de rezervare.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Daleo Rent  Srl va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a  contractului și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Daleo Rent  Srl (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a datelor, Daleo Rent Srl va respecta această acțiune. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile, trimitand o solicitare scrisa la adresa de mail rezervari@daleo.ro

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Daleo Rent Srl va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate anterior  de Daleo Rent  Srl pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

  1. Securitatatea datelor

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Cand introduceti date personale in timpul unei inregistrarii sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer) la standardele din industrie, pentru a procesa datele pe care ni le transmiteti.
Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. Pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Orice incercare de a accesa datele cu caracter personal ale altui utilizator sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul  va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. La sesizarea utilizatorilor Daleo Rent  va lua toate masurile necesare si va pune la dispozitie toate fisierele organelor competente abilitate sa solutioneze acest tip de infractiune.

 

  1. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

-dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de Daleo Rent Srl, conform celor descrise în prezentul document

-dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Daleo Rent Srl cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal,

-dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Daleo Rent  Srl a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete;

-dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, în cazul in care se solicita acest lucru

-dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: rezervari@daleo.ro.

Această pagină de Internet folosește fișiere de tip cookie.

 

Inchiriaza masina

Reducere 5% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro

Calatoresti din Bacau?

Pentru 4 bagaje infoliate, al 5-lea  – GRATUIT