Birou in interiorul Aeroportului Bacau

 • Română
  • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Intrebari frecvente

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea inchiria un autoturism?

Pentru a inchiria un autoturism de la Daleo Rent a Car trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii : varsta minima acceptata este de 21 ani si trebuie sa aveti minim 1 an de la data obtinerii categoriei B.

De ce documente am nevoie la semnarea contractului?

Aveti nevoie de permisul de conducere, de actul de identitate si de un card de debit/credit atunci cand inchiriati masina de la Daleo Rent-a-Car. Pentru clientii fideli nu este o conditie obligatorie detinerea unui card de debit/credit.

Care sunt pasii unei inchirieri?

A. Rezervarea

 1. Trimiteti solicitarea prin formularul online de rezervari, prin e-mail la sau telefonic la +4 0740 515 665 . Solicitarea trebuie sa contina tipul masinii, perioada de inchiriere(data si ora), locatia de predare/preluare, numele clientului, adresa mail si un numar de telefon corect.
 2. Se va transmite o rezervare provizorie care blocheaza masina pentru perioada solicitata.
 3. Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore pentru a avea o rezervare definitiva.

B. Inchirierea

 1. La data si ora stabilite in rezervare , va asteptam la biroul nostru Daleo Rent a Car, situat in cladirea Aeroportului International “George Enescu”Bacau, inzona terminalului sosiri, pentru a va preda masina. La predare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata.
 2. Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema puteti sa ne sunati oricand, suntem la dispozitia dumneavoastra 24h/24.
 3. La data si ora, stabilite in contract se returneaza masina, de regula in acelasi loc de unde a fost preluata, daca nu este stabilit altceva in contract. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire, se returneaza garantia.
Cate persoane pot conduce masina inchiriata, se percep taxe suplimentare?

Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului si de alt sofer aditional indicat in contract. Pentru acest serviciu se percepe taxa suplimentara.

Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa preiau/predau masina inchiriata la aeroport?

Agentul Daleo Rent-a-Car va asteapta la biroul nostru , situat in cladirea Aeroportului International “George Enescu” Bacau, in zona terminalului sosiri. In galeria foto puteti vedea cateva imagini cu acesta. Apoi se semneaza contractul si puteti prelua imediat autoturismul. Daca este prima inchiriere trebuie sa prezentati in original actul de indentitate si permisul de conducere pentru a se face fotocopii.

Unde pot circula?

Masina inchiriata poate fi condusa pe drumurile publice din Romania.

Cum procedez in cazul in care doresc sa prelungesc durata inchirierii?

Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa sunati la +4 0740 515 665 cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere.

Ce trebuie sa fac in cazul unui accident rutier sau daca masina are o defectiune mecanica?

Pe toata durata inchirierii reprezentantii Daleo Rent-a-Car va stau la dispozitie. Primul pas este sa ne contactati imediat. Datele de contact le gasiti pe contractul de inchirieri auto. Reprezentatii Daleo Rent-a-Car va vor oferi asistenta necesara. In caz de defectiune tehnica beneficiati de masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat. In caz de accident : in caz de accident, clientul trebuie sa procure si apoi sa ofere catre Daleo Rent-a-Car copii ale actelor persoanele terte implicate in accident (polita de asigurare RCA, carte de identitate, permis de coducere, certificat de inmatriculare) raportul politiei sau constatarea amiabila. Daca persoana care inchiriaza autoturismul si/sau celalalt participant sunt persoane straine, trebuie sa se efectueze investigatia la fata locului si trebuie anexat raportul politiei.

Unde pot returna masina?

Masina se returneaza la data si ora stabilite in contract, de regula locul de unde masina a fost preluata.

Ce fac daca nu primesc emailul de confirmare?

In cazul in care nu ati primit un email de confirmare a rezervarii, contactati-ne telefonic la +4 0740 515 665.

Pot obtine reduceri la pretul de inchiriere?

Da. Pentru reduceri si oferte speciale va rugam sa nu ezitati sa sunati la +4 0740 515 665 – persoana de contact Dan Leonte.

Cum pot face plata?

Plata poate fi facuta numerar in lei sau in Euro la cursul zilei, cu cardul sau online – direct de pe site www.daleo.ro, dupa ce completati corect formularul de rezervare.

Pot beneficia de scaun pentru copil?

Pentru a beneficia de scaun pentru copil, bifati aceasta optiune atunci cind completati formularul de rezervare.

Ce fel de permis de conducere este necesar?

Conducatorul auto trebuie sa fie posesorul unui Permis de Conducere valid si trebuie să aiba o vechime de cel putin 1 an.

Ce asigurari include pretul?

Pretul inchirierii include RCA, rovignieta si asigurare CASCO pentru avarierea masinii si in caz de furt. In caz de avarii majore garantia acopera fransiza pentru deschiderea dosarului de dauna.

Cand mi se opreste garantia?

Pentru Asigurarea Standard se solicita o garantie/francisa intre 200-500 Euro în contul posibilelor reparatii necesare în cazul deteriorarii vehiculului, garantie ce va fi returnata in momentul predarii acestuia în aceiasi conditie in care l-ati primit. Garantia va fi folosita pentru penalizarea utilizatorului dupa cum urmeaza: 200€ pentru avarierea autovehicolului la exterior sau interior (numai in cazul in care utilizatorul este de vina pentru producerea evenimentului), 200€ pentru pierderea cheii de contact a masinii, 200€ pierderea actelor masinii. Garantia va fi returnata in conditiile in care autoturismul a fost returnat in aceleasi conditii in care a fost livrat impreuna cu toate documentele, accesoriile si echipamentele.

Ce se intampla daca nu-mi place masina pe care am ales-o?

Vorbeste cu angajatii agentiei – acestia vor incerca sa gaseasca masina care iti place. Daca masina face parte din alta clasa decat cea pe care ai ales-o initial, atunci pretul se modifica corespunzator.

Ce este inclus in pretul platit?
 • relatii cu clientii NON – STOP;
 • predarea si preluarea autoturismului, inclusiv la aeroport (in afara orelor de program)
 • asigurare RCA;
 • asigurare CASCO cu fransiza;
 • taxele de drum (vigneta);
 • anvelope iarna / vara.

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro

Calatoresti din Bacau?

Te asteptam sa iti infoliem bagajul de cala