Birou in interiorul Aeroportului Bacau

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Conditii de inchiriere

Condiții generale

Clientul trebuie să citească Contractul de Închiriere şi să confirme acceptarea prin semnarea acestuia. Acesta trebuie să indeplinească toate condiţiile stipulate mai jos. Proprietarul îşi rezervă dreptul de a refuza închirierea unui autovehicul fără explicaţii. Masinile inchiriate pot circula doar pe teritoriul Romaniei. Nu este permisa trecerea granitelor cu masina inchiriata, fapt specificat si acceptat prin semnarea contractului.

Vârsta clientului

Clientul trebuie să aibă minim 23 de ani şi să fie posesorul unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 2 ani.

Carburant și ulei

Combustibilul nu este inclus în preţ şi se află în sarcina clientului. Maşina se livrează de obicei cu rezervorul plin, urmând a fi recuperată în aceeaşi stare. Daca la predarea autoturismului, se constata ca nu are plinul, se poate achita contravaloarea acestuia. Uleiul şi întreţinerea vehiculului sunt în sarcina proprietarului.

Preluarea și returnarea autoturismului închiriat

Preluarea şi returnarea autoturismului se face la Biroul nostru – Daleo Rent a Car, situat in cladirea Aeroportului International “George Enescu”Bacau, langa terminalul sosiri, fără costuri suplimentare, daca acestea au loc in intervalul orar 08.00 – 20.00, de luni pana vineri. Pentru preluarea si returnarea autoturismului in Extra Program se percepe o taxa de 10 euro, adaugata automat in pret. Pentru Preluarea şi returnarea autoturismului in alte localitati din ţară, se percepe o taxa de relocare. Prin completarea formularului de rezervare aceste tarife vor fi afisate si adaugate la pretul final. Masina se preda clientului cu plinul facut, curata, spalata si desinfectata. La fel trebuie restituita , cu plinul facut ( In Bacau) spalata si desinfectata. Este recomandat spalatul si aspiratul la unitatile specializate auto (nu manual acasa). In caz contrar se achita o taxa de 15 euro/spalat auto la returnarea autoturismului. Optiunea de pre spalare auto este disponibila la completarea formularului de rezervare. Autoturismul va fi predat clientului în stare buna, orice informaţie asupra condiţiilor de prezentare a autoturismului fiind mentionata în contract.

Clientul va returna autoturismul împreună cu actele, accesoriile şi echipamentele la locul, data şi ora precizate în Contractul de Închiriere. În caz de întârzieri anunţate, de până la o oră, nu se percep tarife suplimentare.

Modalitati de rezervare si de plata

Tarifele sunt stabilite în euro, diferentiate in functie tipul masinii si de perioada inchirierii, Prin completarea datelor din formularul de rezervare puteti afla pretul final al inchirierii, cu toate reducerile.

Rezervarile se pot face pe site sau telefonic. Pentru rezervarea pe site, aveti mai multe modalitati de plata. Daca optati pentru ,,Plata la Receptie,, contravaloarea inchirierii se achita integral la primirea masinii, in euro sau lei, la cursul din ziua efectuării plăţii ( curs BNR +1.2%), numerar sau cu carte de credit/debit. La fel si suma ce reprezinta Garantia/Fransiza. Daca optati pentru Plata cu cardul (RECOMANDAT) aveti doua posibilitati. Se poate achita toata suma ( beneficiati de o reducere de 2% pentru plata integrala cu cardul) sau se poate achita un avans de 15%, cu cardul de credit/debit. Prin efectuarea unei plati cu cardul(fie partiala sau integrala) masina respectiva se blocheaza si nu va mai aparea disponibila in cautarile urmatoare. In acest caz la preluarea masinii se va achita doar suma reprezentand Garantia/Fransiza. O alta modalitate de plata disponibila este Transfer bancar. Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail datele pentru transfer. Indiferent de modul de rezervare, veti fi contactat telefonic pentru a finaliza si confirma comanda.

In cazul restituirii anticipate ( inainte de expirarea perioadei de inchiriere) nu se ramburseaza suma platita. Pentru rezervarile online, cu avans achitat online, daca acestea sunt anulate  cu cel putin 7 zile inainte,  suma respectiva reprezinta VOUCER, care poate fi folosit la urmatoarea inchiriere, cu valabilitate 12 luni. Daca din motive intemeiate, clientul solicita restituirea avansului, termenul de restituire este de 14 zile.

Anularea rezervarii – Gratuita

Daca doriti sa anulati o rezervare, trimiteti solicitarea pe mail cu cel puti 7 zile inainte de data pentru care a fost facuta rezervarea.

Ce reprezinta Garantia/Franciza

Garantie(Franciza) – La preluarea masinii, se solicita depunerea/blocarea unei sume, drept garanţie intre 200 €-500 € ( diferita in functie de tipul masinii ). Aceasta sumă va fi RETURNATA la recuperarea autoturismului în bună stare de funcţionare şi de caroserie, cu toate documentele, accesoriile şi echipamentele din dotare.

Utilizarea mașinii închiriate

Clientul se angajează să conducă vehiculul închiriat respectând dispoziţiile legale privind circulaţia pe drumurile publice, precum şi urmatoarele reguli:

  • Nu va supraîncărca autoturismul şi nu-l va folosi pentru transportul de marfă;
  • Nu va folosi autoturismul în curse, teste, sau pentru a împinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
  • Nu va efectua reparaţii asupra autoturismului decât la garaje auto autorizate şi numai cu acordul şi conform cu instrucţiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentării facturii eliberate în numele proprietarului, însoţită de devizul de reparaţii;
  • Nu va lăsa maşina deschisă (uşi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile în contact;
  • Va utiliza autovehiculul în concordanţă cu instrucţiunile de folosire a autoturismului emise de producătorul acestuia;
  • Nu va conduce sub influenţa băuturilor alcoolice, a medicamentelor sau drogurilor.

Nerespectarea acestor reguli duce la reţinerea garanţiei şi plata de către client a reparaţiilor aferente aducerii autovehiculului în starea de funcţionare iniţială.

Asigurări

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate terţilor sau masinii inchiriate numai pentru perioada de închiriere specificată în Contractul de Închiriere.

Contractul de inchiriere poate contine si alte clauze referitoare la asigurari. Daunele produse maşinii conduse sub influenţa alcoolului sau a drogurilor sunt suportate integral de către client.

Proprietarul nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru obiectele lăsate în autoturism, pe durata perioadei de închiriere.

În caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Poliţie care va constate daunele şi va elibera Procesul Verbal de Constatare şi Autorizaţia de Reparaţii. Aceste documente sunt indispensabile pentru funcţionarea asigurării şi pentru repararea autovehiculului. Declaraţia la Poliţie este obligatorie în toate cazurile: dacă sunteţi vinovat, dacă sunteţi victimă, dacă sunteţi singur implicat, dacă partea responsabilă nu este identificată (ex. daune în parcare în lipsa dvs.). Fără aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparaţii. Clientul este responsabil si va suporta costurile pentru aducerea autoturismului la sediul societatii sau la service-ul indicat de acesta, in cazul producerii unui accident. Prestatorul va asigura masina de schimb daca masina a suferit avarii tehnice care nu pot fi remediate pe loc, in limita disponibilitatii masinilor.  

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro

Calatoresti din Bacau?

Te asteptam sa iti infoliem bagajul de cala