Birou in interiorul Aeroportului Bacau

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

Conditii de inchiriere

Condiții generale

Clientul trebuie să citească Contractul de Închiriere şi să confirme acceptarea prin semnarea acestuia. Acesta trebuie să indeplinească toate condiţiile stipulate mai jos. Proprietarul îşi rezervă dreptul de a refuza închirierea unui autovehicul fără explicaţii.

Vârsta clientului

Clientul trebuie să aibă minim 21 de ani şi să fie posesorul unui permis de conducere valid, cu o vechime mai mare de 1 an. În cazul în care clientul are sub 21 ani, se solicită o garanţie mai mare decat garantia minima prevazuta pentru masina respectiva, suma care se rambursează numai la returnarea maşinii în bună stare de funcţionare şi de caroserie, cu toate documentele, accesoriile şi echipamentele din dotare.

Carburant și ulei

Combustibilul nu este inclus în preţ şi se află în sarcina clientului. Maşina se livrează de obicei cu rezervorul plin, urmând a fi recuperată în aceeaşi stare. Daca la predarea autoturismului, se constata ca nu are plinul, se poate achita contravaloarea acestuia. Uleiul şi întreţinerea vehiculului sunt în sarcina proprietarului.

Predarea și recuperarea autoturismului închiriat

Livrarea şi restituirea autoturismului se face la Biroul nostru – Daleo Rent a Car, din cladirea Aeroportului International “George Enescu”Bacau, langa terminalul sosiri, fără costuri suplimentare. Pentru livrarea sau restituirea in alte localitati din ţară, se vor stabili detaliile de comun acord si se va percepe o taxa de relocare . Autoturismul va fi predat clientului în stare buna, orice informaţie asupra condiţiilor de prezentare a autoturismului fiind mentionata în contract.

Clientul va returna autoturismul împreună cu actele, accesoriile şi echipamentele la locul, data şi ora precizate în Contractul de Închiriere. În caz de întârzieri anunţate, de până la o oră, nu se percep tarife suplimentare.

Tarife si modalitatea de plata

Tarifele sunt stabilite în euro, diferentiate in functie tipul masinii si de perioada inchirierii, Prin completarea datelor din formularul de rezervare puteti afla pretul final al inchirierii, cu toate reducerile.

Plata se face la integral la primirea masinii, in euro sau lei, la cursul din ziua efectuării plăţii, numerar sau cu carte de credit/debit. Daca rezervarea o faceti completand formularul de pe site, se poate achita online, toata suma sau un avans de 15%, cu cardul de credit/debit, selectind butonul – plata cu cardul.

Daca masina se preda mai devreme de data trecuta in contract, pentru perioada respectiva se acorda un voucer, care poate fi folosit la urmatoarea inchiriere, cu valabilitate 12 luni. Daca din motive intemeiate, clientul solicita restituirea avansului, termenul de restituire este de 14 zile.

Garantie(Fransiza) – La preluarea masinii, se solicita o garanţie intre 200-700€ ( in functie de tipul masinii ). Garanţia va fi utilizată pentru penalizare, în cazuri de distrugeri constatate în interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale părţilor autoturismului, pierderi ale documentelor autoturismului sau ale cheilor autoturismului, etc. Aceasta sumă va fi RETURNATA la recuperarea autoturismului în bună stare de funcţionare şi de caroserie, cu toate documentele, accesoriile şi echipamentele din dotare.

Utilizarea mașinii închiriate

Clientul se angajează să conducă vehiculul închiriat respectând dispoziţiile legale privind circulaţia pe drumurile publice, precum şi urmatoarele reguli:

  • Nu va supraîncărca autoturismul şi nu-l va folosi pentru transportul de marfă;
  • Nu va folosi autoturismul în curse, teste, sau pentru a împinge sau remorca alte vehicule sau remorci;
  • Nu va efectua reparaţii asupra autoturismului decât la garaje auto autorizate şi numai cu acordul şi conform cu instrucţiunile proprietarului, fiind rambursat pe baza prezentării facturii eliberate în numele proprietarului, însoţită de devizul de reparaţii;
  • Nu va lăsa maşina deschisă (uşi, geamuri, compartiment bagaje) sau cu cheile în contact;
  • Va utiliza autovehiculul în concordanţă cu instrucţiunile de folosire a autoturismului emise de producătorul acestuia;
  • Nu va conduce sub influenţa băuturilor alcoolice, a medicamentelor sau drogurilor.

Nerespectarea acestor reguli duce la reţinerea garanţiei şi plata de către client a reparaţiilor aferente aducerii autovehiculului în starea de funcţionare iniţială.

Asigurări

Vehiculul este asigurat pentru daune cauzate terţilor sau masinii inchiriate numai pentru perioada de închiriere specificată în Contractul de Închiriere.

Contractul de inchiriere poate contine si alte clauze referitoare la asigurari. Daunele produse maşinii conduse sub influenţa alcoolului sau a drogurilor sunt suportate integral de către client.

Proprietarul nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru obiectele lăsate în autoturism, pe durata perioadei de închiriere.

În caz de accident este obligatorie declararea acestuia la Poliţie care va constate daunele şi va elibera Procesul Verbal de Constatare şi Autorizaţia de Reparaţii. Aceste documente sunt indispensabile pentru funcţionarea asigurării şi pentru repararea autovehiculului. Declaraţia la Poliţie este obligatorie în toate cazurile: dacă sunteţi vinovat, dacă sunteţi victimă, dacă sunteţi singur implicat, dacă partea responsabilă nu este identificată (ex. daune în parcare în lipsa dvs.). Fără aceste documente clientul este responsabil pentru costurile de reparaţii.

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro

Calatoresti din Bacau?

Pentru 4 bagaje infoliate, al 5-lea  – GRATUIT