Birou in interiorul Aeroportului Bacau

  • Română
    • Engleză
+40740.515.665 Non Stop

7 motive sa inchiriezi o masina

Inchirierea unei masini, de cele mai multe ori nu reprezinta o optiune de rezerva… Suntem convinsi ca de multe ori va veti spune “Acesta ar fi un moment bun pentru a inchiria o masina!”

1.Nu se adauga kilometrii parcursi la masina dumneavoastra!

Prin inchirierea unei masini, evitați adăugarea kilometrilor parcursi mașinii personale, fapt prin care s-ar deprecia valoarea sa. Puteti utiliza autoturismele inchiriate, fara a va face griji de adaugarea kilometrilor. In tot acest timp, va puteti bucura de calatoriile dumneavoastra, si de o masina foarte bine intretinuta!

2.Puteti alege o masina care sa consume mai putin

In momentele in care calatoria de afaceri sau vacanta dumneavoastra, presupune foarte multi kilometri parcursi, suntem siguri oricand ca o masina cu un consum mai moderat v-ar fi de mare ajutor!

3.Puteti incerca o masina diferita oricand

Puteti incerca orice masina doriti!! Prin rent a car nu sunteti niciodata limitat la un anumit tip de masina! Se poate chiar si intampla ca dupa inchirierea unei masini, sa va doriti chiar achizitionarea unui model asemanator! In acest fel, puteti descoperi ce tip de masina vi se potriveste!

4.Prin inchiriere, va puteti folosi de masini exact cand aveti nevoie

Uneori, achizitionarea si intretinerea unei masini personale poate fi o adevarata cheltuiala! Prin serviciile rent a car, va puteti folosi de masini, exact si DOAR atunci cand aveti nevoie!

5.Pentru ca veti conduce in conditii de siguranta

Toate autoturismele puse la dispozitie de catre compania rent a car, sunt noi si in perfecta stare de functionare!
Oriunde veti calatori, va puteti baza pe faptul ca aveti parte de cele mai intretinute autoturisme ce nu va vor dezamagi in calatoria dumneavoastra!

6.Atunci cand sunteti strain intr-un oras nou

De foarte multe ori, inchirierea unei masini este mai rentabila decat utilizarea taxiurilor frecvente in calatoriile dumneavoastra. Cu siguranta este mai convenabila utilizarea unui autoturism propriu atunci cand vizitati orasul, ce va poate duce oriunde atunci cand aveti nevoie si la orice ora aveti nevoie!

7.Pentru ocazii speciale

De ce sa nu profitati de inchirierea unei masini de vis la evenimentul special din viata dumneavoastra? Alegeti o masina care vi se potriveste si care va face ziua si mai frumoasa!

Inchiriaza masina

Reducere 2% la plata integrala cu cardul pe site
Fara taxa aeroport
Avem biroul in Aeroportul Bacau
Plata partiala de 15% (avans rezervare)
Serviciu de plata securizat prin EuPlatesc.ro